ADS
ADS
ADS
Ce a pățit șoferul care a provocat rumoare la Botoșani după ce a condus agresiv și a făcut o depășire riscantă. „Ieşea un carnagiu la ce viteza a avut”
STIRI
Published on 21/10/2024

Șoferul de 30 de ani, care a fost filmat în timp ce efectua o depășire riscantă și conducea agresiv, a fost identificat și sancționat de polițiști. Conform autorităților, acesta a rămas fără permis de conducere pentru o perioadă de 120 de zile și a primit o amendă de peste 1.600 de lei pentru depășire pe linie continuă și comportament agresiv în trafic.

Incidentul a avut loc pe drumul european E58, în zona orașului Flămânzi, județul Botoșani, și a fost surprins de o cameră de bord a unui alt autoturism. Șoferul unui Volkswagen Touareg, în timpul unei manevre periculoase de depășire, a ignorat linia continuă și faptul că din sens opus venea un alt vehicul, reușind să treacă la limită între cele două mașini.

Bărbatul care a surprins scena a descris momentul ca fiind unul extrem de riscant: „Ieşea un carnagiu la ce viteză a avut”, a declarat acesta. Poliția continuă să încurajeze cetățenii să raporteze astfel de incidente pentru a preveni tragedii pe drumurile publice.

Comments