ADS
ADS
ADS
Un elev din Botoșani a cerut un ordin de protecție împotriva unui profesor după ce ar fi fost agresat. Vezi decizia instanței!
STIRI
Published on 21/10/2024

Un elev de 12 ani din Botoșani, care a acuzat că a fost agresat de profesorul de sport, a solicitat împreună cu părinții săi emiterea unui ordin de protecție. Cererea a fost însă respinsă de instanță, considerând-o neîntemeiată. Decizia a fost pronunțată vineri, 18 octombrie 2024, de Judecătoria Săveni. Părinții copilului nu au primit cheltuieli de judecată, iar profesorul acuzat nu a solicitat astfel de despăgubiri.

Incidentul care a dus la această cerere a avut loc în sala de sport a Școlii Gimnaziale Nr. 1 din Botoșani, unde elevii jucau handbal. Băiatul, în vârstă de 12 ani, a fost lovit de profesor după ce a aruncat greșit mingea în timpul jocului. Potrivit declarațiilor tatălui, profesorul l-a lovit pe copil inițial pe obrazul stâng, iar după ce băiatul a ridicat ochelarii căzuți, a primit o altă lovitură la cap.

Elevul a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale, iar părinții au depus o plângere împotriva profesorului. În urma acesteia, autoritățile au demarat o anchetă pentru a stabili circumstanțele incidentului.

Comments