ADS
ADS
ADS
Mașină urmărită de un echipaj de poliție pe o distanță de doi kilometri. Motivul pentru care șoferul nu a oprit la semnalul polițiștilor botoșăneni
STIRI
Published on 21/10/2024

Un șofer a fost urmărit de poliție după ce a refuzat să oprească la semnalul agenților. Incidentul a avut loc pe D.N. 29, unde polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat un autoturism care se deplasa haotic. Aceștia au activat semnalele acustice și luminoase pentru a somna conducătorul auto să oprească.

Cu toate acestea, șoferul a ignorat semnalele și a continuat să circule, fiind astfel urmărit pe o distanță de aproximativ doi kilometri până când a fost forțat să se oprească pe marginea drumului.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit identitatea conducătorului auto, un bărbat de 35 de ani din orașul Săveni, și au constatat că acesta se afla sub influența alcoolului, având o alcoolemie de 0,52 mg/l în aerul expirat. Ulterior, bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge, necesare pentru stabilirea exactă a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, fiind înregistrată o anchetă pentru comiterea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului, conform declarațiilor purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean, Delia Nenișcu.

Comments