ADS
ADS
ADS
Șofer portughez, oprit de un echipaj de poliție pe strada Calea Națională din Botoșani. Surpriza pe care au avut-o oamenii legii!
STIRI
Published on 18/10/2024

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au oprit un autoturism pe Calea Națională, condus de un tânăr în vârstă de 32 de ani, cetățean portughez. Acesta a încălcat marcajul longitudinal continuu, schimbând direcția de deplasare.

În urma verificărilor, s-a constatat că tânărul avea dreptul de a conduce suspendat, ca urmare a săvârșirii unei infracțiuni anterioare la regimul circulației pe drumurile publice. De asemenea, testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările continuă pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

”Totodată, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 2.145 de lei, pentru faptul că a încălcat marcajul longitudinal continuu, nu avea documentele obligatorii prevăzute de lege asupra sa și nu avea efectuată inspecția tehnică periodică a autoturismului”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Comments