ADS
ADS
ADS
Prognoza meteo, azi, 18 octombrie 2024
STIRI
Published on 18/10/2024

Astăzi, vremea va fi răcoroasă pentru această perioadă a anului, cu excepții minore în regiunile vestice și nord-vestice, unde temperaturile diurne vor fi mai apropiate de valorile normale. În estul țării, cerul va rămâne predominant senin, iar probabilitatea de ploaie pe parcursul zilei este scăzută.

În sudul Moldovei și nordul Munteniei, vremea va fi frumoasă, dar răcoroasă, cu vânt ușor. Maximele nu vor depăși 13 grade, iar pe timpul nopții temperaturile vor scădea până la 2-3 grade Celsius.

În nordul Moldovei și Bucovina, se așteaptă o zi însorită, cu câțiva nori răzleți. Cu toate acestea, temperaturile vor fi modeste, cu maxime de 11-12 grade.

În județul Botoșani, cerul va fi senin în a doua parte a zilei, iar vântul va sufla slab din nord-est. Temperaturile maxime vor oscila între 9 și 11 grade Celsius, iar pe timpul nopții vor coborî până la 3 grade. Nu se anunță precipitații pe durata zilei.

La munte, vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit pentru această perioadă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări ușoare pe creste. Valorile termice vor rămâne relativ constante, fără variații semnificative.

Comments