ADS
ADS
ADS
Un fost viceprimar din Botoșani, la un pas de a fi prădat în Centrul Istoric. „M-am întors și a luat-o la fugă”
STIRI
Published on 06/10/2024

Fostul viceprimar al municipiului Botoșani, Cătălina Lupașcu, a fost aproape victima unei tentative de furt în Centrul Istoric al orașului. Incidentul s-a petrecut recent, pe o stradă care duce spre benzinăria Socar. În timp ce mergea, Lupașcu a simțit că cineva încerca să-i deschidă rucsacul pe care îl purta pe spate. Când s-a întors, l-a surprins pe unul dintre tinerii care încercau să-i fure din bagaj, moment în care acesta a fugit.

„Pe străduța care pleacă din centrul vechi spre benzinaria Socar, doi copii de clasa a VI-a, a VII-a. Unul asigura paza oprit în capătul străzii și celălalt a mers probabil în spatele meu și i-am simțit cred greutatea mâinii fiindcă încerca să deschidă rucsacul din spatele meu! M-am întors și a luat-o la fugă”, a declarat Cătălina Lupașcu.

Fostul viceprimar a subliniat că zona în care s-a petrecut incidentul este nesigură și a criticat lipsa de implicare a autorităților în asigurarea ordinii publice. „Instituțiile statului sunt sublime dar lipsesc cu desăvârșire, din păcate”, a precizat Lupașcu.

Comments