ADS
ADS
ADS
Mașină de poliție implicată într-un accident în timp ce se întorcea din misiune de la Botoșani
STIRI
Published on 23/09/2024

Luni, la amiază, o autospecială de poliție, care se întorcea de la o misiune desfășurată în județul Botoșani, a fost implicată într-un accident rutier în localitatea Șcheia, județul Suceava.

Conform informațiilor oferite de poliția suceveană, autospeciala, condusă de o agentă din cadrul Postului de Poliție Coșna, nu avea semnale acustice sau luminoase în funcțiune. În vehicul se aflau alte două persoane implicate în proceduri judiciare legate de o cauză penală. În timp ce autospeciala se afla în depășirea regulamentară a unui autoturism, șoferul acestuia a efectuat brusc un viraj la stânga, fără a se asigura corespunzător, pentru a intra pe o stradă laterală, moment în care cele două vehicule au intrat în coliziune.

Accidentul a cauzat rănirea ușoară a șoferului autoturismului, iar agentul de poliție și pasagerii din autospecială au fost evaluați medical la fața locului, însă au refuzat transportul la spital, leziunile fiind minore.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative. În urma incidentului, a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Comments