ADS
ADS
ADS
Tentativă de omor! Un bărbat este acuzat că și-a înjunghiat vecinul cu un cuțit
STIRI
Published on 22/09/2024

Un bărbat din județul Botoșani a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, fiind acuzat de „tentativă de omor”. Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus inculparea lui Gheorghe Corăscu, în vârstă de 57 de ani, din comuna Hănești, județul Botoșani, pentru că, în urma unui conflict spontan și sub influența alcoolului, și-a atacat vecinul cu un cuțit.

Incidentul a avut loc pe 8 iulie 2024, în jurul orei 14:20, pe un teren arabil din extravilanul satului Borolea, județul Botoșani. Ancheta arată că, în timpul disputei, Corăscu a înjunghiat victima, un bărbat de 53 de ani, în zona hemitoracelui drept, provocându-i leziuni grave care i-au pus viața în pericol. Conform medicilor legiști, victima a necesitat 18-20 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Cei doi bărbați se aflau de mult timp într-o dispută legată de o bucată de teren, iar în ziua respectivă conflictul a escaladat, culminând cu atacul violent. Soția victimei a fost martoră la incident și a apelat serviciul de urgență 112 pentru a solicita ajutor.

Agresorul este cunoscut în localitate pentru comportamentul său violent, fiind recunoscut drept un consumator frecvent de alcool. Acum, acesta va fi judecat pentru fapta sa, în încercarea de a obține o sentință în instanță.

Comments