ADS
ADS
ADS
Prognoza meteo, azi, 22 septembrie 2024
STIRI
Published on 22/09/2024

Astăzi, vremea va fi predominant frumoasă în cea mai mare parte a țării, cu o ușoară încălzire față de zilele precedente. În regiunile sudice și sud-estice, este posibil să apară izolat câțiva nori de ploaie. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări locale, în special în zonele Dobrogei și Bărăganului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 și 28 de grade Celsius, iar cele minime se vor situa între 4 și 17 grade.

În Moldova și zonele depresionare, diminețile vor fi marcate de ceață, un fenomen izolat care se va risipi treptat în cursul zilei. În sudul și sud-estul țării sunt așteptate înnorări, iar izolat se pot înregistra ploi slabe și trecătoare. Temperaturile diurne vor fi ușor peste valorile normale pentru această perioadă a anului.

În Botoșani, cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab din nord-nord-est. Maximele termice vor varia între 18 și 24 de grade Celsius, iar pe parcursul nopții, temperaturile vor scădea până la 13 grade. Precipitațiile nu sunt așteptate în această regiune.

În zonele montane, condițiile vor fi favorabile pentru activități în aer liber, cu un cer variabil și temperaturi confortabile. Vântul va sufla slab până la moderat, iar temperaturile vor înregistra o ușoară creștere față de zilele precedente, menținându-se plăcute pentru această perioadă a anului.

Comments