ADS
ADS
ADS
Două persoane reținute în urma raziilor de amploare din Centrul Vechi și din zona Parcul Tineretului
STIRI
Published on 20/09/2024

Poliția Municipiului Botoșani, în colaborare cu Serviciul pentru Acțiuni Speciale, Inspectoratul General pentru Imigrări, Inspectoratul Județean de Jandarmi și reprezentanți ai S.C. Locativa S.A., a desfășurat o acțiune pe 19 septembrie, între orele 07:00 și 13:00, pentru prevenirea și combaterea infracționalității, precum și pentru verificarea legalității persoanelor care locuiesc în imobilele aparținând S.C. Locativa din zonele Parcul Tineretului, Centrul Vechi, strada Adrian Adamiu, ANL Cișmea și Textila.

În cadrul acțiunii, au fost legitimate 340 de persoane, dintre care 9 au fost supuse controlului corporal, fără a fi identificate bunuri interzise. Trei persoane au fost sancționate contravențional pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială.

Au fost verificate 280 de imobile, fiind identificate cinci persoane vizate de anchete penale, care au fost conduse la sediul poliției. Dintre acestea, două au fost reținute pentru 24 de ore: un bărbat pentru înșelăciune și altul pentru lovire.

De asemenea, au fost controlate peste 100 de autovehicule, iar în urma neregulilor constatate, au fost aplicate 52 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 22.000 de lei, conform comunicatului Inspectoratului de Poliție Județean.

Comments