ADS
ADS
ADS
Prognoza meteo, azi, 20 septembrie 2024
STIRI
Published on 20/09/2024

Astăzi, cerul va fi variabil, cu perioade de înnorări temporare în sudul Banatului, Oltenia, sudul Munteniei și Dobrogea, precum și în zona Carpaților Meridionali, unde, izolat, se pot înregistra ploi slabe. Valorile maxime ale temperaturii vor oscila între 18 și 25 de grade Celsius, în timp ce minimele vor fi cuprinse între 4 și 16 grade.

În sudul Moldovei și în nordul Munteniei, se anunță o zi însorită, cu temperaturi plăcute la amiază, care vor atinge în jur de 23 de grade Celsius. Vântul va sufla cu intensitate moderată în această zonă.

În nordul Moldovei și Bucovina, dimineața va aduce condiții de ceață localizată, însă pe parcursul zilei soarele va domina cerul, fără precipitații. Temperaturile vor ajunge la 23 de grade în timpul zilei.

În Botoșani, cerul va fi în mare parte senin, cu un vânt slab din nord-vest. Maximele termice se vor situa între 16 și 22 de grade Celsius, iar pe timpul nopții, temperaturile vor scădea până la 8 grade. Ploile nu sunt așteptate în această regiune.

La munte, vremea va fi în ameliorare sub aspectul precipitațiilor. Temperaturile se vor încadra în normele climatice pentru această perioadă, cu cer variabil și înnorări temporare în zona Carpaților Meridionali, unde izolat vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări locale de până la 40-50 km/h.

Comments