ADS
ADS
ADS
Drama prin care trece un elev din Botoșani din cauza unei boli nemiloase. Totul a început cu o banală tuse seacă
STIRI
Published on 19/09/2024

Un elev de clasa a VII-a din județul Botoșani, Gabriel Marian Aciobăniței, în vârstă de 13 ani, se confruntă cu o luptă crâncenă împotriva unei forme rare și agresive de cancer, Tumoră Askin toraco-pulmonară dreaptă. Boala a fost descoperită după ce o simplă tuse l-a condus, treptat, la investigații medicale amănunțite în România și Turcia, confirmând același diagnostic dureros.

În prezent, Gabriel urmează un tratament chimioterapic conform protocolului EUROEWING 2012 la Spitalul „Sf. Maria” din Iași, dar drumul său este lung și presărat cu provocări. Tragedia lui Gabriel vine la scurt timp după ce și-a pierdut tatăl la doar 37 de ani, din cauza unei boli grave, iar mama sa face eforturi imense pentru a-l sprijini.

Gabriel este un copil cunoscut pentru bunătatea, sensibilitatea și optimismul său, calități care au impresionat atât colegii, cât și profesorii de la Școala Gimnazială Nr. 1 din Cristești. În aceste momente grele, comunitatea școlară și locală a lansat un apel către cei care pot ajuta financiar pentru a acoperi costurile tratamentului, care depășesc posibilitățile familiei sale.

Donațiile pentru Gabriel se pot face în contul bancar:
UniCredit Bank - Cont nr.: RO31BACX0000002604581000
Titular cont: Gabriel Marian Aciobăniței.

Comments