ADS
ADS
ADS
Elevii Colegiului Național ”Mihai Eminescu” Botoșani vor face cursurile în alte două școli din municipiu, începând de luni
STIRI
Published on 18/09/2024

Cei peste 1.000 de elevi ai Colegiului Național „Mihai Eminescu” din Botoșani vor fi redistribuiți temporar în două alte școli din municipiu, în urma întârzierilor în finalizarea lucrărilor de renovare ale clădirii lor.

Decizia a fost luată deoarece constructorul nu a reușit să finalizeze lucrările necesare pentru ca elevii să înceapă cursurile în condiții optime. Deși s-au solicitat două săptămâni suplimentare pentru finalizarea lucrărilor, elevii au început anul școlar în cadrul „Săptămânii verzi” sau „Școlii altfel”.

Potrivit inspectorului general al Inspectoratului Școlar Județean, începând de luni, elevii Colegiului Național „Mihai Eminescu” vor desfășura cursurile temporar la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” și la Liceul „Alexandru cel Bun” din Botoșani. Activitățile educaționale se vor organiza în două schimburi pentru a asigura desfășurarea normală a lecțiilor.

Comments