ADS
ADS
ADS
Percheziții la Botoșani, Dorohoi și Șendriceni! Ce au găsit oamenii legii în locuințe
STIRI
Published on 18/09/2024

Trei percheziții au avut loc în municipiul Botoșani și în localitățile Dorohoi și Șendriceni, vizând persoane suspectate de infracțiuni legate de contrafacerea produselor. Operațiunea a fost desfășurată în contextul bănuielilor că aceste persoane ar fi pus în circulație articole de îmbrăcăminte purtând mărci identice sau similare cu mărci înregistrate, pentru produse similare.

În urma perchezițiilor, au fost identificate și ridicate peste 3.500 de articole vestimentare cu semne de mărci înregistrate cunoscute, suspecte a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 391.000 de lei. De asemenea, la locația din comuna Șendriceni a fost descoperită o cantitate de peste 600 de litri de alcool, deținută fără a fi marcată corespunzător și în afara antrepozitului fiscal, având o valoare estimată de aproximativ 30.000 de lei.

„În cadrul acestor acțiuni, s-au ridicat articole vestimentare ce poartă semnele unor mărci cunoscute și, de asemenea, s-a identificat o cantitate semnificativă de alcool ilegal. Cercetările sunt în desfășurare pentru a clarifica toate aspectele legate de aceste activități”, se menționează într-un comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani.

Comments