ADS
ADS
ADS
Apel la solidaritate! O primărie din Botoșani a demarat o campanie pentru a strânge ajutoare pentru oamenii afectați de inundații
STIRI
Published on 17/09/2024

Primăria orașului Bucecea a inițiat o campanie umanitară pentru a colecta ajutoare destinate persoanelor afectate de inundațiile recente. Prin această acțiune, primăria își propune să ofere sprijin comunităților care se confruntă cu dificultăți majore în urma fenomenelor meteo extreme, făcând apel la solidaritatea localnicilor și nu numai.

Primăria strânge alimente neperisabile și produse de igienă personală, esențiale pentru cei afectați. Printre bunurile necesare se numără conserve, orez, paste, făină, zahăr, apă potabilă, săpun, pastă de dinți, hârtie igienică și articole de curățenie.

Donațiile pot fi aduse la Baza Sportivă din Bucecea, în intervalul orar 8:00 – 16:00, până vineri inclusiv. Persoanele de contact sunt Dinu Duță (0747 899 574) și Marin Ursu (0740 897 289).

Primarul Angel Gheorghiu a transmis un mesaj de mulțumire și încurajare pentru cei care vor să ajute: „Nu contează cantitatea donată. Fie că este o sticlă de ulei sau un bax de alimente, important este ca mai mulți oameni să se implice. Împreună, putem face o diferență.”

Comments