ADS
ADS
ADS
Un tânăr din județul Botoşani, arestat după ce a tâlhărie pe stradă o femeie
STIRI
Published on 13/09/2024

Un tânăr de 30 de ani din Copălău, județul Botoșani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a comis o tâlhărie asupra unei femei de 53 de ani. Incidentul a avut loc pe 24 august 2024, în jurul orei 21:30, când bărbatul, folosind violența, i-a furat femeii telefonul mobil pe un drum public din localitate. Prejudiciul a fost recuperat de polițiști și restituit victimei.

Judecătoria Botoșani a emis mandatul de arestare preventivă pe numele lui Teodorescu Gabriel, acesta fiind cercetat pentru tâlhărie calificată conform prevederilor articolelor 233 și 234 din Codul Penal. Botoșăneanul a contestat deja măsura arestării preventive, însă judecătorii au respins cererea sa de a fi plasat sub control judiciar.

Mandatul de arestare preventivă este valabil de la 12 septembrie 2024 până la 11 octombrie 2024. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia, iar onorariul apărătorului din oficiu, în valoare de 360 lei, va fi plătit din fondurile Ministerului Justiției. Decizia poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunțare.

Comments