ADS
ADS
ADS
Încă un tânăr bătut și tâlhărit de o gașcă de băieți, în zona Centrului Vechi. Doi dintre agresori au fost deja identificați
STIRI
Published on 12/09/2024

Un alt tânăr a fost bătut și tâlhărit de o gașcă de băieți marți, 10 septembrie, în zona Centrului Vechi din municipiul Botoșani. După incidentul în care un botoșănean de 18 ani a fost internat în spital după ce a fost agresat de minori de etnie romă pe Pietonalul Transilvaniei, un alt tânăr, în vârstă de 19 ani, a devenit victima unei alte găști de băieți.

Incidentul s-a produs pe strada Săvenilor, unde tânărul de 19 ani, aflat sub influența alcoolului, a fost atacat de un grup de cinci băieți care i-au furat telefonul mobil.

„Ne-am sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și furt, iar în urma verificărilor efectuate a fost stabilită identitatea a două dintre persoanele implicate, un tânăr de 18 ani și un minor. Cercetările sunt continuate pentru identificarea tuturor persoanelor implicate și pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Victima și-a rezervat dreptul de a depune plângere prealabilă”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani.

Comments