ADS
ADS
ADS
Un bărbat din Botoșani își terorizează vecinii. Adună munți de gunoaie, iar dacă cineva îndrăznește să-i reproșeze ceva devine violent
STIRI
Published on 10/09/2024

Un bărbat din Botoșani creează un adevărat coșmar pentru vecinii săi, adunând munți de gunoaie și devenind violent atunci când i se reproșează comportamentul. De-a lungul timpului, Poliția Locală a intervenit de nenumărate ori, aplicând amenzi, iar firma Urban Serv a ridicat de mai multe ori deșeurile acumulate de acesta. Cu toate acestea, bărbatul nu s-a oprit și, în urma sancțiunilor primite, a început să se răzbune pe vecinii care l-au reclamat, manifestând agresivitate atât fizic, cât și verbal.

O vecină afectată de comportamentul acestuia a adus situația în atenția autorităților în cadrul unei ședințe a Autorității Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) desfășurată luni.

„Avem un vecin care adună continuu de la gunoi diverse. Am chemat Poliția Locală în doi ani de zile de cel puțin șase ori. Problema… vine Poliția Locală, cheamă Urban Serv-ul, dar el continuă. Dar nu numai că continuă, dar a început să ne agreseze verbal, fizic, pentru că am chemat Poliția Locală, pentru că îndrăznim să îl întrebăm ce face, pentru că îndrăznim să nu fim de acord cu el”, a declarat femeia.

Aceasta și-a exprimat nemulțumirea față de lipsa unor măsuri mai ferme din partea autorităților, menționând că a ajuns chiar la spital cu leziuni cauzate de agresivitatea vecinului, fără ca poliția să intervină decisiv până acum.

Comments