ADS
ADS
ADS
O mămică de 26 de ani din Botoșani are nevoie urgent de sânge. Laura abia a născut
STIRI
Published on 09/09/2024

O tânără mamă de 26 de ani din Botoșani, pe nume Laura, are nevoie urgentă de sânge după ce a născut, iar starea ei de sănătate este critică. Printre cei care au răspuns apelului de ajutor se numără și pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani, care s-au mobilizat și au donat sânge nu doar pentru Laura, ci și pentru alți pacienți care necesită transfuzii.

Pentru cei care doresc să o ajute pe tânăra mamă, donațiile de sânge se pot face la Centrul de Transfuzii Sanguine Botoșani.

„Prin gestul lor umanitar, pompierii doresc ca oamenii să conștientizeze faptul că o picătură de sânge poate salva viața unui om, iar aceasta nu este doar o expresie, ci o realitate pe care foarte multe persoane o trăiesc la un moment dat în viață. Mereu este nevoie de sânge! Primul pas este curajul de a merge la Centrul de Transfuzie Sanguină Botoșani, de luni până vineri, de la ora 07:30. Acolo veți fi consiliați, veți beneficia de analize de sânge gratuite și, cel mai important, veți putea salva viața unui om!”, se arată în comunicatul transmis de ISU Botoșani.

Comments