ADS
ADS
ADS
Pompierii botoșăneni alături de o tânără mamă care abia a născut și care are nevoie de sânge
STIRI
Published on 09/09/2024

Pompierii din Botoșani s-au mobilizat din nou pentru a oferi ajutor, de această dată pentru Laura, o tânără de 26 de ani care a născut recent și are nevoie urgentă de sânge. Apelul umanitar a fost rapid preluat, iar pompierii de la Detașamentul Botoșani s-au prezentat la Centrul de Transfuzie Sanguină pentru a dona sânge, atât pentru Laura, cât și pentru alți pacienți care necesită transfuzii.

La centrul de transfuzie, pompierii au fost întâmpinați de personal medical bine pregătit și dedicat, care le-a oferit toate informațiile necesare despre procesul de donare. Acțiunea de donare de sânge va continua și în ziua următoare.

„Prin gestul lor umanitar, pompierii doresc ca oamenii să conștientizeze faptul că o picătură de sânge poate să salveze viața unui om, iar aceasta nu este doar o expresie, ci o realitate pe care foarte multe persoane o trăiesc, la un moment dat în viață. Mereu este nevoie de sânge! Primul pas este curajul de a merge la Centrul de Transfuzie Sanguină Botoșani, de luni până vineri, de la ora 07:30. Acolo veți fi consiliați, veți beneficia de analize de sânge gratuite și, cel mai important, veți putea salva viața unui om!”, se arată într-un comunicat al ISU Botoșani.

Comments