ADS
ADS
ADS
Șofer din Botoșani, cu poliția pe urme. A schimbat brusc direcția de deplasare, mărind viteza, după ce polițiștii au efectuat semnalul de oprire
STIRI
Published on 07/09/2024

Un bărbat din comuna Dângeni, județul Botoșani, a încercat să se sustragă controlului polițiștilor în timp ce conducea un autoturism fără permis și sub influența alcoolului. Incidentul a avut loc pe DJ 294, unde polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești au efectuat semnal de oprire unui autoturism al cărui șofer nu s-a conformat, schimbând brusc direcția și mărind viteza.

Polițiștii au pornit în urmărirea vehiculului, reușind să-l oprească după aproximativ un kilometru. „A fost stabilită identitatea conducătorului auto, acesta fiind un bărbat de 47 de ani, din comuna Dângeni. Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

De asemenea, s-a constatat că bărbatul avea permisul de conducere suspendat încă din luna ianuarie a acestui an. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

Comments