ADS
ADS
ADS
Adolescenții care l-au snopit în bătaie pe un tânăr din Botoșani au fost identificați de polițiști. Măsurile luate de oamenii legii
STIRI
Published on 03/09/2024

La data de 31 august 2024, în jurul orei 01:30, un tânăr de 18 ani a fost bătut cu cruzime de un grup de persoane pe Pietonalul Transilvaniei din municipiul Botoșani. Incidentul a fost raportat la 112, iar polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au intervenit imediat.

În urma investigațiilor, s-a stabilit că victima se afla împreună cu un alt tânăr când a fost abordată de un grup de persoane. După un schimb de replici, tânărul a fost lovit de trei dintre aceștia, suferind leziuni care au necesitat îngrijiri medicale.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe și au început activități specifice pentru a clarifica circumstanțele agresiunii și a identifica persoanele implicate. În noaptea de 2 spre 3 septembrie, în aceeași zonă, au fost identificați 12 minori, cu vârste cuprinse între 11 și 16 ani, care se aflau în apropiere în noaptea agresiunii. Dintre aceștia, trei adolescenți cu vârste cuprinse între 15 și 16 ani au fost identificați ca fiind cei care l-au agresat pe tânărul de 18 ani.

Conform declarațiilor purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu, se vor desfășura activități specifice procedurilor pentru minori, iar ulterior se vor lua măsurile legale necesare în funcție de rezultatele anchetei. De asemenea, părinții sau tutorii minorilor vor fi sancționați în conformitate cu legea.

Comments