ADS
ADS
ADS
Directorii de școli din Botoșani, băgați în ședință înainte de începerea anului școlar. Șeful IȘJ: Este un an școlar atipic. Afectează 10 mii de elevi
STIRI
Published on 03/09/2024

Marți, directorii de școli din județul Botoșani au fost convocați într-o ședință de către reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Botoșani. Bogdan Suruciuc, inspectorul general al instituției, le-a prezentat directorilor noutățile legislative pentru anul școlar în curs și a abordat problema relocării școlilor aflate în reabilitare în municipiul Botoșani.

„Este un an școlar atipic, cu noi provocări, dar și cu oportunități. Provocările sunt legate în principal de reabilitările unităților de învățământ. Deși acest proces generează un disconfort pentru aproximativ 10.000 de elevi din județ, avem în vedere finalizarea lucrărilor și reîntoarcerea în unități moderne, conforme cu standardele europene. Ne propunem să continuăm procesul educativ cu maximă responsabilitate și profesionalism”, a declarat Bogdan Suruciuc.

La ședință au participat și prefectul județului Botoșani, Sorin Cornilă, precum și reprezentanți ai Inspectoratului de Jandarmi Județean, Inspectoratului de Poliție Județean, Inspectoratului pentru Situații de Urgență și Centrului Antidrog Botoșani.

Comments