ADS
ADS
ADS
Gașca de tineri din Botoșani, care l-a bătut crunt pe fiul unui om de afaceri, a atacat și un om al străzii
STIRI
Published on 02/09/2024

O situație revoltătoare a avut loc în municipiul Botoșani, unde o gașcă de tineri, deja cunoscută pentru comportamentul violent, a atacat un om al străzii, după ce, anterior, l-au agresat grav pe fiul unui om de afaceri local. Incidentul s-a petrecut sâmbătă seara și a fost surprins de o femeie care a filmat scena. Tinerii au lovit fără milă persoana fără adăpost și au fugit imediat de la locul faptei.

"Este de sâmbătă seara, când grupul de tineri a pus la pământ un om al străzii dintr-un pumn. Am strigat, dar degeaba... Mașina jandarmeriei era peste drum, la taxe și impozite. Acesta este grupul de tineri care terorizează zona de câțiva ani!", a declarat femeia care a fost martoră la incident.

Locuitorii din zona Centrului Vechi se declară îngroziți de comportamentul agresiv al acestei grupări și afirmă că le este teamă să iasă pe stradă, atât ziua cât și noaptea. Pe rețelele de socializare, aceștia își exprimă frustrarea față de lipsa de acțiune a autorităților și spun că nu se simt în siguranță.

Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a cerut o implicare mai mare a instituțiilor de forță în gestionarea acestor acte de violență, în special în zona Centrului Vechi.

"Mă preocupă siguranța cetățenilor din întreg municipiul Botoșani, dar aștept o implicare mai mare a instituțiilor de forță precum Jandarmeria și IPJ. Noi asigurăm suportul cu sistemul de supraveghere video al municipiului și Poliția Locală, dar consider că trebuie o implicare mai fermă a instituțiilor care au pârghii legislative în acest sens", a declarat primarul Cosmin Andrei.

Comments