ADS
ADS
ADS
Modern Calor, anunț pentru toți botoșănenii racordați la sistemul centralizat
STIRI
Published on 02/09/2024

S.C. Modern Calor S.A. a demarat lucrări de reabilitare, întreținere și modernizare a sistemului centralizat de termoficare pentru sezonul rece 2024-2025, pentru a asigura o infrastructură energetică stabilă, sigură și prietenoasă cu mediul, utilizând tehnologii moderne de cogenerare.

Începând cu 9 septembrie 2024, compania va începe umplerea instalațiilor de încălzire din rețeaua secundară și a instalațiilor interioare ale blocurilor, proces care se va desfășura conform unui grafic eșalonat pe puncte termice, urmând a fi finalizat la 20 septembrie 2024. Detalii despre programul specific fiecărei zone vor fi disponibile pe site-ul companiei, pe pagina de Facebook și prin anunțuri afișate la scările de bloc.

Proprietarii care doresc să se rebranșeze la sistemul centralizat sau care au nevoie de reparații la instalațiile interioare de încălzire sunt rugați să finalizeze aceste lucrări înainte de umplerea instalațiilor. După finalizarea acestei operațiuni, intervențiile la instalațiile centralizate, inclusiv debranșările, nu vor fi permise pentru a preveni incidente care ar putea provoca pagube materiale.

Abonații sunt încurajați să raporteze orice probleme la numerele de telefon 0231 537 100, 0231 515 959, 0231 535 340, pentru ca echipele să poată interveni prompt înainte de începerea sezonului de încălzire.

Comments