ADS
ADS
ADS
Prognoza meteo, azi, 2 septembrie 2024
STIRI
Published on 02/09/2024

Astăzi, vremea va fi predominant călduroasă, cu temperaturi caniculare în Oltenia, Banat și Crișana, unde disconfortul termic va fi accentuat. Maximele zilei vor oscila între 32 și 35 de grade Celsius. Presiunea atmosferică va înregistra variații ușoare, cu valori mai scăzute în sud și sud-estul țării.

În sudul Moldovei și nordul Munteniei, norii vor fi prezenți temporar, cu posibile ploi de scurtă durată în anumite zone. Vântul va fi mai activ, iar temperaturile vor crește față de ziua precedentă, ajungând la 32-33 de grade.

În nordul Moldovei și Bucovina, vremea va fi predominant însorită și plăcută, dar pot apărea câțiva stropi de ploaie, mai ales în zonele montane. Temperaturile vor fi peste mediile obișnuite pentru această perioadă a anului, atingând valori de aproximativ 32 de grade.

La Botoșani, cerul va fi acoperit pe parcursul întregii zile, cu vânt slab din nord-est. Maximele vor varia între 28 și 32 de grade, iar noaptea temperaturile vor scădea până la 18 grade Celsius. S-ar putea să plouă puțin, în special în prima parte a zilei.

Pe litoral, vremea va fi mult mai bună comparativ cu perioada recentă, deși există posibilitatea unor reprize de ploaie, în special dimineața. Temperaturile vor fi în creștere, ajungând la 29-30 de grade, iar temperatura apei mării va fi de aproximativ 25 de grade Celsius.

Comments