ADS
ADS
ADS
Bătaie pe o terasă din Botoșani în care a fost implicată galeria Petrolului Ploiești. Intervenție în forță a Jandarmeriei și Poliției
STIRI
Published on 01/09/2024

După victoria cu 2-0 a echipei Petrolul Ploiești împotriva FC Botoșani, suporterii formației ploieștene au provocat un incident pe o terasă din municipiul Botoșani. Ultrașii, membri ai grupărilor Facțiunea Maniacs și Peluza Latină, au mers să sărbătorească succesul pe terasa Kafeteque, situată pe Bulevardul Mihai Eminescu. Aceștia au început să cânte, să bată la tobe și să consume bere, atmosfera fiind inițial pașnică.

Potrivit unui angajat al terasei, problemele au apărut după ce unii dintre suporteri s-au îmbătat și au început să aprindă torțe și fumigene: „Au fost vreo 30-40 de persoane pe terasă, în spate. Până s-au îmbătat a fost totul în regulă. Au cântat, au bătut la tobe și a fost totul în regulă. Și-au plătit consumația. A început scandalul când s-au îmbătat și au început să aprindă focul.”

Jandarmii, aflați în fața terasei, au intervenit rapid când situația a degenerat, moment în care mai mulți suporteri s-au luat la bătaie cu forțele de ordine, generând un scandal de proporții. Scandalagii au fost încătușați și conduși de jandarmi și polițiști la secție pentru audieri, în vederea clarificării circumstanțelor incidentului.

Comments