ADS
ADS
ADS
Urmărire ca în filme pe un drum din județul Botoșani
STIRI
Published on 01/09/2024

Urmărire ca în filme pe un drum din județul Botoșani, după ce un șofer nu a oprit la semnalul polițiștilor. S-a întâmplat astăzi, 1 septembrie 2024, când polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe drumul public din comuna Viișoara, au efectuat semnal de oprire unui autoturism, al cărui conducător auto nu s-a conformat, continuându-și deplasarea.

Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului, iar în scurt timp șoferul a oprit mașina și a încercat să fugă, însă a fost prins și imobilizat rapid de către agenți.

„În urma verificărilor, s-a constatat că șoferul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. De asemenea, autoturismul nu avea asigurare și nici inspecția tehnică periodică valabilă. În plus, testarea cu aparatul etilotest a relevat o alcoolemie de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

Șoferul urmează să fie cercetat pentru conducere fără permis, conducerea unui autovehicul neasigurat și sub influența alcoolului, precum și pentru alte nereguli descoperite în urma incidentului.

Comments