ADS
ADS
ADS
Mașină care circula pe contrasens, oprită în trafic de polițiști. Autoturismul era blindat cu țigări de contrabandă
STIRI
Published on 01/09/2024

Un autovehicul care circula pe contrasens a fost oprit de polițiști pe drumul european E58, în afara localității Huțanu, în noaptea de 1 septembrie 2024, în jurul orei 24:00, conform unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani. Mașina prezenta defecțiuni la sistemul de iluminare în partea din spate și se afla sub măsura sechestrului asigurător din 2022, motiv pentru care a fost condusă la sediul poliției.

În urma controlului efectuat asupra vehiculului, polițiștii au descoperit aproximativ 27.000 de țigarete (1.340 de pachete) de proveniență duty-free, ascunse sub capotă, între elementele componente ale mașinii, în portbagaj, în roata de rezervă și în alte locașuri special amenajate.

Țigaretele au fost confiscate, iar conducătorului auto i-a fost întocmit dosar penal pentru contrabandă în formă asimilată. Totodată, șoferul a fost sancționat contravențional cu o amendă de 990 de lei și i-a fost reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 60 de zile, conform comunicatului poliției.

Comments