ADS
ADS
ADS
Fiul unui om de afaceri din Botoșani, bătut cu cruzime de un grup de tineri de etnie romă
STIRI
Published on 01/09/2024

Vineri seară, pe Pietonalul Transilvaniei din municipiul Botoșani, a avut loc un incident grav în care fiul unui om de afaceri local, un tânăr de 18 ani, a fost brutal atacat de un grup de tineri. Cristian A., care se deplasa spre casă împreună cu un prieten, a trecut pe lângă un grup de aproximativ 20 de tineri, cu vârste între 13 și 18 ani, de etnie romă.

Inițial, agresorii au început să arunce cu mere în direcția lor. Ulterior, tinerii au încercuit victimele și au început să-i lovească. În timp ce prietenul lui Cristian a reușit să scape cu răni minore, Cristian a fost bătut cu o cruzime deosebită, fiind desfigurat în urma atacului.

Prietenul lui Cristian a apelat serviciul de urgență 112. După ce și-au consumat agresiunea, tinerii l-au abandonat pe Cristian, care a fost găsit de polițiști într-o stare gravă și transportat de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Tatăl victimei, vizibil afectat de incident, a declarat: „Fiul meu, un copil liniștit și pacifist, a fost bătut, desfigurat și tâlhărit pe Pietonalul Transilvaniei. Până când vom mai tolera astfel de acte violente în zona Centrului Vechi? Aseară a fost copilul meu, dar mâine ar putea fi al vostru!”.

Comments