ADS
ADS
ADS
Prognoza meteo, azi, 1 septembrie 2024
STIRI
Published on 01/09/2024

Astăzi, vremea va deveni călduroasă în majoritatea regiunilor, cu temperaturi maxime cuprinse între 32 și 33 de grade Celsius. Cerul va fi variabil, prezentând înnorări temporare în sud-estul țării, unde se vor semnala averse și descărcări electrice, în special în Muntenia, sudul Moldovei și Dobrogea, dar izolat și în zona montană. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale în jumătatea de est a teritoriului.

În sudul Moldovei și nordul Munteniei sunt așteptate averse însoțite de tunete și fulgere, iar vântul va deveni mai activ. Temperaturile din aceste zone vor fi comparabile cu cele de ieri, atingând valori de 29-30 de grade Celsius. În nordul Moldovei și Bucovina, vremea va fi predominant însorită, cu câteva ploi slabe în zona Bacăului. După prânz, temperaturile vor urca până la 32 de grade Celsius la Iași.

La Botoșani, cerul va fi parțial noros pe parcursul zilei, cu vânt slab dinspre nord-nord-est. Temperaturile maxime vor oscila între 28 și 33 de grade Celsius, iar pe timpul nopții valorile termice vor scădea până la 19 grade Celsius, fără a se înregistra precipitații.

Pe litoral, vremea va fi relativ normală pentru această perioadă. Cerul va fi temporar noros și, trecător, vor apărea averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperaturile maxime se vor situa între 26 și 28 de grade Celsius, iar apa mării va avea temperaturi cuprinse între 23 și 26 de grade Celsius.

Comments