ADS
ADS
ADS
Carambol cu 3 mașini, vineri seară, la Huțani. Trei persoane au ajuns la spital
STIRI
Published on 31/08/2024

Un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme a avut loc vineri seară, pe DN29, la intrarea în localitatea Huțani, județul Botoșani, dinspre Suceava. Incidentul s-a produs după ce un șofer aflat la volanul unui Mercedes a frânat brusc, determinând o coliziune în lanț: un Opel care circula în spatele său nu a reușit să oprească la timp și a lovit Mercedes-ul, iar un Audi a intrat în Opel.

În urma impactului, trei persoane au fost transportate la spital. La fața locului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani, care au trimis o autospecială de stingere și descarcerare, o ambulanță de Terapie Intensivă SMURD și două ambulanțe SAJ. Salvatorii au constatat că accidentul implică un carambol între cele trei autoturisme în care se aflau șapte persoane. După evaluarea medicală la fața locului, trei dintre acestea au necesitat transportul la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Pompierii au luat măsuri de prevenire a incendiilor, deconectând bornele bateriilor autoturismelor și curățând partea carosabilă de resturile periculoase pentru circulație.

Potrivit declarațiilor șoferului autoturismului Mercedes, acesta a frânat brusc pentru a permite reintrarea pe banda de circulație a două mașini care efectuaseră depășiri periculoase, pe linie continuă, și riscau să intre în coliziune cu un vehicul care venea din sens opus. Cei doi șoferi care au făcut depășirile și-au continuat drumul, părăsind locul accidentului.

Polițiștii au ajuns la fața locului și au început cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele producerii accidentului.

Comments