ADS
ADS
ADS
Prognoza meteo, azi, 31 august 2024
STIRI
Published on 31/08/2024

Astăzi, vremea va fi caldă în cea mai mare parte a țării, cu temperaturi maxime cuprinse între 26 și 36 de grade Celsius. Cerul va fi variabil, cu înnorări și averse însoțite de descărcări electrice la munte, în sud-estul și centrul țării.

În sudul Moldovei și nordul Munteniei, temperaturile vor fi mai ridicate decât ieri, în unele zone fiind așteptate condiții de caniculă și disconfort termic accentuat. Cerul va fi senin în prima parte a zilei, cu apariția unor nori mai târziu, dar fără precipitații.

În nordul Moldovei și Bucovina, vremea se încălzește ușor, cu temperaturi maxime ce pot ajunge până la 32 de grade Celsius în timpul zilei. Noaptea, cerul se va însenina complet, temperaturile scăzând treptat până la 15-16 grade Celsius.

La Botoșani, cerul va fi parțial noros în a doua parte a zilei, vântul va sufla slab dinspre nord-est, iar temperaturile maxime vor varia între 28 și 33 de grade Celsius. Pe timpul nopții, valorile termice vor scădea până la 19 grade Celsius, fără a se înregistra precipitații.

Pe litoral, vremea va fi plăcută, cu soare și temperaturi de până la 31-32 de grade Celsius în stațiuni. Vântul va fi moderat, iar temperatura apei mării va fi cuprinsă între 26 și 27 de grade Celsius.

Comments