ADS
ADS
ADS
Angajări la un spital din județul Botoșani. Două posturi scoase la concurs
STIRI
Published on 30/08/2024

Spitalul Municipal Dorohoi continuă campania de angajări, anunțând noi concursuri pentru ocuparea a două posturi temporar vacante de asistent medical generalist, cu studii postliceale (PL) și grad profesional debutant.

Primul post este disponibil la Secția ATI, iar candidații trebuie să aibă minimum 6 luni de experiență profesională. Condițiile de studii includ diploma de școală sanitară postliceală sau echivalentă, ori diploma de studii postliceale echivalată conform Hotărârii Guvernului nr. 797/1997, care echivalează studiile absolvenților liceelor sanitare din promoțiile 1976 – 1994 cu nivelul studiilor postliceale sanitare. De asemenea, este necesar un certificat de membru OAMGMAMR ca asistent medical generalist, însoțit de aviz de liberă practică și asigurare de malpraxis. Nu este necesară vechimea în muncă. Dosarele de concurs pot fi depuse până la data de 4 septembrie. Proba scrisă va avea loc pe 11 septembrie, proba practică pe 16 septembrie, iar interviul pe 19 septembrie.

Al doilea post este la Cabinetul de Urologie din Ambulator. Candidații trebuie să dețină o diplomă de școală sanitară postliceală sau echivalentă, ori o diplomă de studii postliceale echivalată conform aceleași Hotărâri a Guvernului nr. 797/1997. De asemenea, este obligatoriu certificatul de membru OAMGMAMR ca asistent medical generalist, împreună cu avizul de liberă practică și asigurarea de malpraxis. Și pentru acest post, nu se cere vechime în muncă. Dosarele de concurs trebuie depuse până la data de 5 septembrie. Proba scrisă este programată pentru 11 septembrie, proba practică pentru 16 septembrie, iar interviul pentru 19 septembrie.

Pentru detalii suplimentare, candidații sunt invitați să consulte anunțurile oficiale ale Spitalului Municipal Dorohoi.

Comments