ADS
ADS
ADS
Reacția Poliției Locale după ce un copil s-a accidentat grav cu bicicleta în Parcul Mihai Eminescu
STIRI
Published on 29/08/2024

Un copil de 15 ani s-a accidentat grav cu bicicleta în Parcul Mihai Eminescu din municipiul Botoșani, iar polițiștii locali reamintesc că este interzisă circulația cu bicicleta în parcurile şi pe spaţiile verzi din municipiu, pe trotuarele aferente străzilor, pe pietonale.

„În data de 28 august 2024, în jurul orei 16.20, ca urmare a unei sesizări telefonice, primită prin intermediul ofițerului de serviciu, cu privire la accidentarea unui tânăr în Parcul Mihai Eminescu, o patrulă a Poliției Locale s-a deplasat în zona indicată – foișorul dinspre str. Vârnav. La fața locului, polițiștii locali au constatat că deja ajunsese o ambulanță care a acordat primele îngrijiri tânărului accidentat, acesta fiind transportat la U.P.U. Din verificările efectuate a rezultat că minorul a încercat să parcurgă cu bicicleta movilița, coborând de la foișor pe spațiul verde, ceea ce a condus la accidentarea sa, prin căderea de pe bicicleta. Polițiștii locali au anunțat familia cu privire la cele întâmplate, fiind îndrumați către unitatea spitalicească”, anunță Poliția Locală.

Potrivit art. 1 alin. (1) din H.C.L. nr. 292/2017 – Regulamentul de organizare a circulației rutiere în municipiul Botoşani, – este interzisă circulația tuturor vehiculelor, a bicicletelor, scuterelor, mopedelor uşoare sau asimilate acestora în parcurile şi pe spaţiile verzi din municipiu, pe trotuarele aferente străzilor, pe pietonale.

 

 

Comments