ADS
ADS
ADS
Se toarnă asfalt, vineri, pe un tronson intens circulat din municipiul Botoșani. Șoferii, sfătuiți să folosească rute ocolitoare
STIRI
Published on 29/08/2024

Reabilitarea și modernizarea tronsonului de pe strada Cuza Vodă, situat între intersecția cu strada Marchian și accesul către Piața Revoluției, se apropie de finalizare. Mâine, 30 august 2024, între orele 07:00 și 17:00, va fi turnat stratul de uzură pe ambele sensuri de circulație, ceea ce va impune restricții temporare de acces auto în zonă.

Șoferii care obișnuiesc să parcheze sau să circule pe această porțiune de drum sunt sfătuiți să utilizeze rute ocolitoare pe durata lucrărilor. Modernizarea străzii a început în urmă cu o săptămână și a inclus frezarea părții carosabile, reabilitarea sistemului de colectare a apelor pluviale, ridicarea la cotă a căminelor și refacerea trotuarului de pe partea unde se află Teatrul Mihai Eminescu, conform unui comunicat transmis de Primăria municipiului Botoșani.

Autoritățile locale le mulțumesc locuitorilor pentru înțelegere și răbdare și își exprimă speranța că finalizarea lucrărilor va contribui la îmbunătățirea condițiilor de trafic în această zonă centrală a orașului.

Comments