ADS
ADS
ADS
Tichete de vacanță pentru sute de angajați ai Spitalului Județean Botoșani. Anunțul făcut de managerul unității!
STIRI
Published on 28/08/2024

Spitalul Județean "Mavromati" din Botoșani a anunțat astăzi, 28 august 2024, că va distribui tichete de vacanță pentru o parte semnificativă a personalului său. Conform declarației directorului Corneliu Prepeliță, mai mult de jumătate din angajații unității medicale vor beneficia de vouchere în valoare de 1.600 lei fiecare.

Această inițiativă face parte dintr-o nouă politică de recompensare a personalului medical, implementată la nivel național. Directorul Prepeliță a explicat: "Este o nouă formulă de calcul instituită prin lege, prin care se acordă vouchere pentru angajații cu un salariu net de bază de până în 8.000 lei. Voucherele de vacanță vor fi acordate mai multor persoane din spital decât celor cărora li se acordă indemnizația de hrană. Mai bine de jumătate din angajați vor primi, inclusiv tinerii medici specialiști."

Un aspect important al acestei măsuri este faptul că fondurile necesare sunt asigurate de Casa Județeană de Asigurări de Sănătate, fără a afecta bugetul propriu al spitalului. Această abordare permite instituției să ofere un beneficiu suplimentar angajaților săi fără a compromite alte aspecte ale funcționării sale.

Comments