ADS
ADS
ADS
„Bătaie” cu prafuri colorate, la Botoșani. Banii de la Coloract vor fi folosiți pentru achiziționarea unor ghiozdane pentru copii
STIRI
Published on 28/08/2024

Botoșaniul se pregătește pentru cel mai colorat eveniment al toamnei, Coloract, un cros caritabil organizat de Primăria Municipiului Botoșani în parteneriat cu Club Interact Botoșani. Evenimentul este programat pentru duminică, 1 septembrie 2024, începând cu ora 10:00, cu start în fața Muzeului Județean Botoșani.

Primarul Cosmin Andrei și-a exprimat sprijinul pentru inițiativă, subliniind importanța încurajării tinerilor în activități de voluntariat, promovarea unui stil de viață activ și stimularea creativității în comunitate.

Traseul crosului, în lungime de 2 km, va străbate centrul orașului, pornind de la Muzeul Județean, continuând pe Bulevardul "Mihai Eminescu", trecând pe lângă Școala Populară de Artă "George Enescu" și Colegiul Național "A.T. Laurian", apoi pe strada "Cuza Vodă", cu finish în fața Primăriei. Participanții vor celebra încheierea cursei printr-o bătaie cu prafuri colorate non-toxice.

Scopul caritabil al evenimentului constă în strângerea de fonduri pentru echiparea cu ghiozdane complet dotate a copiilor dintr-o școală cu resurse limitate, în pregătirea pentru noul an școlar.

Organizatorii invită cetățenii să se alăture acestei cauze nobile, oferind participanților șansa de a face mișcare într-un mod distractiv și de a contribui la binele comunității. Înscrierile pentru Coloract se pot face la standul special amenajat în incinta mall-ului local.

 

Acest eveniment promite să fie nu doar o ocazie de distracție și activitate fizică, ci și o demonstrație a spiritului comunitar și a solidarității botoșănenilor față de copiii defavorizați din oraș.

Comments