ADS
ADS
ADS
Schimbări la Pensiunea „Floare Albastră” de la Memorialul Ipotești. Decizia luată, astăzi, de consilierii județeni
STIRI
Published on 28/08/2024

În cadrul ședinței de miercuri, 28 august 2024, Consiliul Județean Botoșani a adoptat o serie de decizii importante privind unitatea de cazare din cadrul Memorialului Ipotești. Principalele modificări vizează schimbarea denumirii și politica de cazare pentru anumite categorii de beneficiari.

Conform proiectului de hotărâre aprobat, „Pensiunea Floare Albastră" își va schimba denumirea în „Bază turistică". În plus, s-a decis acordarea de cazare gratuită pentru grupurile beneficiare ale proiectelor culturale incluse în programul Memorialului.

Doina Federovici, președintele în exercițiu al Consiliului Județean, a declarat: "Modificările propuse se referă la înlocuirea denumirii 'Pensiune Floare Albastră' cu cea de 'Bază turistică', precum și la aprobarea gratuită la cazare pentru grupurile beneficiare ale proiectelor culturale incluse în programul cultural al Memorialului. Tarifele aprobate prin Hotărârea Consiliului Județean nr. 30 din 21.12.2023 rămân neschimbate."

Tarifele de cazare pentru baza turistică rămân următoarele:

  • Cameră cu 2 sau 3 paturi: 55 lei/loc/zi (vara), 65 lei/loc/zi (iarna)
  • Cameră protocol cu pat dublu: 55 lei/loc/zi (vara), 65 lei/loc/zi (iarna)
  • Camera Bungalow „Floare albastră": 55 lei/loc/zi (vara), 65 lei/loc/zi (iarna)

Se menține reducerea de 20% la tariful de cazare pentru grupuri mai mari de 15 persoane care stau mai mult de 2 nopți. Este important de menționat că tarifele nu includ micul dejun.

 

Aceste modificări au scopul de a optimiza funcționarea unității de cazare și de a sprijini activitățile culturale desfășurate la Memorialul Ipotești, consolidând astfel rolul acestuia ca centru cultural și turistic în județul Botoșani.

Comments