ADS
ADS
ADS
Intervenție a pompierilor într-un apartament din Botoșani, după ce proprietarul a murit la spital. Vecinii au sunat după ajutor
STIRI
Published on 26/08/2024

Rămasă singură în apartament după ce stăpânul ei a decedat în spital, o pisică din municipiul Botoșani a ajuns într-o situație critică, având nevoie disperată de mâncare, apă și afecțiune. Timp de câteva zile, nimeni nu a mai trecut pe la ea, iar singura soluție a felinei a fost să miaune neîncetat, în speranța că cineva o va auzi.

Vecinii au auzit strigătele de ajutor ale pisicii și, dându-și seama de situație, au încercat să intre în apartament. Din păcate, nimeni nu avea cheia de la ușă. Hotărâți să o ajute, aceștia au apelat la pompieri.

Detașamentul de pompieri din Botoșani a intervenit prompt, iar militarii au reușit să intre în apartament pe un geam deschis, folosind o scară. Deși era speriată, pisica s-a lăsat prinsă fără prea multă rezistență.

După operațiunea de salvare, pisica a fost încredințată unui bărbat care a asistat la intervenție. Acesta a decis să o adopte, oferindu-i astfel un cămin călduros și o familie care să-i acorde atenția și grija de care avea nevoie.

Întâmplarea s-a petrecut duminică seară, pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Botoșani.

Comments