ADS
ADS
ADS
Bărbat din județul Botoşani bătut cu bestialitate de doi tineri. Victima a ajuns la spital, iar agresorii sunt liberi
STIRI
Published on 26/08/2024

Un bărbat de 56 de ani din județul Botoșani a fost atacat brutal de doi tineri din localitatea Negreni, care l-au lovit cu un topor. Victima, identificată ca Mitică Spătarul, se afla într-un lan de porumb pentru a-și lua vacile când a fost atacată de cei doi frați, care sunt originari din aceeași localitate.

În urma atacului, bărbatul a fost spitalizat, iar incidentul a stârnit o mare indignare în rândul localnicilor. Aceștia sunt revoltați că, deși agresiunea s-a petrecut acum o săptămână, agresorii sunt încă în libertate.

„Cu toate acestea, autoritățile locale au declarat că nu pot interveni în mod eficient în aceste condiții, lăsând comunitatea șocată și îngrijorată. Familia și apropiații victimei sunt revoltați de lipsa de acțiune a poliției, simțindu-se abandonați în fața unei situații atât de grave. Tragedia scoate în evidență vulnerabilitatea oamenilor în fața actelor de violență și necesitatea unor măsuri urgente din partea autorităților”, ne-a transmis un localnic.

Reprezentanții Poliției au declarat că ancheta este în desfășurare și că se fac demersuri pentru a stabili toate circumstanțele în care a avut loc agresiunea.

Comments