ADS
ADS
ADS
Scandal într-un cartier din Botoşani. Un bărbat a fost reţinut după ce şi-a ameninţat vecinii că îi aruncă în aer
STIRI
Published on 25/08/2024

Un incident grav a avut loc sâmbătă seară în cartierul Parcul Tineretului din municipiul Botoșani, unde un bărbat de 44 de ani a fost reținut după ce și-a amenințat vecinii că va arunca în aer blocul. Botoșăneanul a ieșit la geamul locuinței sale cu o butelie în mână și a amenințat că îi va da foc, în urma unui conflict cu un vecin.

Potrivit informațiilor furnizate de Poliție, incidentul a avut loc în jurul orei 21:30, după ce bărbatul, supărat în urma unei dispute cu un vecin de scară, a luat butelia din bucătărie și a amenințat că va provoca o tragedie. Gestul său a alarmat locatarii, iar la fața locului au fost trimise mai multe echipaje de poliție, inclusiv un negociator din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, jandarmi, pompieri și personal medical.

După discuții tensionate, bărbatul a cooperat cu forțele de ordine, iar butelia a fost preluată în siguranță, restabilindu-se astfel ordinea și liniștea publică.

În prezent, bărbatul este reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de tentativă de incendiere. Autoritățile urmează să decidă dacă acesta va fi propus pentru arestare preventivă.

Comments