ADS
ADS
ADS
Prognoza meteo, azi, 24 august 2024
STIRI
Published on 24/08/2024

Astăzi, România se confruntă cu o vreme deosebit de caldă, cu temperaturi cuprinse între 36 și 38 de grade Celsius. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge sau depăși ușor pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi în general variabil, cu înnorări în special după-amiaza în zonele montane, unde pe alocuri se vor înregistra averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări ușoare în regiunile sudice și sud-estice ale țării.

La Botoșani, cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab dinspre nord-est. Temperaturile maxime vor oscila între 28 și 33 de grade Celsius, în timp ce pe timpul nopții valorile termice vor scădea până la aproximativ 17 grade. Ziua va fi lipsită de precipitații.

Pe litoral, vremea va fi plăcută și caldă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 28 și 32 de grade Celsius, iar cele minime între 20 și 23 de grade. Cerul va varia de la senin la parțial noros, iar vântul va avea intensificări trecătoare în timpul zilei. Temperatura apei mării va fi de 26-28 de grade Celsius.

Comments