ADS
ADS
ADS
Un tânăr de 19 ani din Botoșani s-a crezut în filme! A gonit cu mașina, cu poliția pe urmele sale
STIRI
Published on 22/08/2024

Un tânăr de 19 ani din județul Botoșani a fost implicat într-o urmărire ca în filme, după ce a fost surprins conducând fără permis. Incidentul a avut loc pe 20 august 2024, când echipajul de poliție rutieră din cadrul Compartimentului Rutier Rădăuți efectua controale de viteză pe Drumul Național 2H, în localitatea Vicovu de Jos.

Polițiștii au detectat un autoturism marca VW Passat circulând cu o viteză de 87 km/h într-o zonă unde limita legală este de 50 km/h. În ciuda semnalelor acustice și luminoase emise de poliție, șoferul a refuzat să oprească și a accelerat în direcția comunei Gălănești.

Urmărirea s-a desfășurat pe o distanță de aproximativ 4 km pe Drumul Național 2H, continuându-se pe un drum comunal neclasificat pe o distanță de 1,5 km. În cele din urmă, tânărul a fost blocat de echipajul de poliție în apropierea unei stații de betoane.

După imobilizarea conducătorului auto, acesta a fost identificat ca fiind Artiom G., în vârstă de 19 ani, din comuna Dângeni. Tânărul a prezentat documentele mașinii și cartea de identitate, dar a recunoscut că nu deține permis de conducere. Testele efectuate pentru consumul de alcool și droguri au fost negative.

Pe numele lui Artiom G. a fost deschis un dosar penal pentru infracțiunea de conducere fără permis.

Comments