ADS
ADS
ADS
Italianul care a fost acuzat de tentativă de omor în Botoșani contestă arestarea preventivă
STIRI
Published on 21/08/2024

Italianul care a fost acuzat de tentativă de omor în Botoșani contestă arestarea preventivă dispusă, luni, de Tribunalul Botoșani. Cetățeanul italian a cerut să fie pus în libertate însă acest lucru va fi decis de Curtea de Apel Suceava.

Incidentul s-a produs pe 18 august, seara, când italianul, sub influența alcoolului și a substanțelor interzise, a avut un comportament violent. În timp ce se afla în curtea unei locuințe din comuna Brăești, împreună cu alți trei bărbați, pe fondul unui conflict spontan, acesta i-a atacat pe ceilalți, lovindu-i cu pumnii și un obiect tăietor. Victimele au suferit leziuni care au necesitat îngrijiri medicale.

După atac, italianul a fugit de la locul faptei la volanul autoturismului său, însă a pierdut controlul vehiculului și a intrat într-un cap de pod, provocând doar pagube materiale. Testele efectuate de polițiști au indicat o alcoolemie de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar rezultatele testării pentru substanțe psihoactive au fost, de asemenea, pozitive. El a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

 

 

Comments