ADS
ADS
ADS
“Distracție” pentru opt tineri din Botoșani: săreau pe mașini, distrugeau flori din ghivece și țipau cât îi ținea gura
STIRI
Published on 20/08/2024

Un grup de tineri din Botoșani a ales o modalitate neobișnuită de a se distra în noaptea de sâmbătă spre duminică, fiind surprinși în timp ce săreau pe mașinile parcate, distrugeau florile din ghivecele stradale și țipau pe strada Marchian, în jurul orei 2:00.

Comportamentul acestora a atras atenția polițiștilor locali, care i-au observat prin intermediul camerelor de supraveghere din cadrul Serviciului Dispecerat. Potrivit polițiștilor locali, tinerii „se manifestau zgomotos, deranjând ordinea și liniștea publică, urcându-se cu picioarele pe mașinile parcate și smulgând florile din ghivecele stradale, pe care le aruncau pe jos”. 

Odată observați, polițiștii locali au informat patrula mobilă de ordine publică, care a intervenit imediat la fața locului. Cei opt tineri, șase băieți și două fete, cu vârste cuprinse între 15 și 16 ani, originari din municipiul Botoșani și comuna Curtești, au fost legitimați și sancționați contravențional. Fiecare dintre aceștia a primit amenzi cuprinse între 250 și 300 de lei.

Comments