ADS
ADS
ADS
Italianul pericol public este căsătorit cu o femeie din Botoșani. Mărturisirea unei victime: „Prima oară a trecut cu cuțitul pe lângă burtă”
STIRI
Published on 20/08/2024

Un cetățean italian, aflat sub influența alcoolului și a drogurilor, a provocat panică în Botoșani, după ce a înjunghiat două persoane și a fugit de polițiști. Incidentul s-a petrecut seara trecută, când bărbatul, aflat în vacanță alături de soția sa româncă, a pierdut controlul după ce a băut în exces într-un bar dintr-o comună botoșăneană, potrivit observatornews.

Conflictul a izbucnit când barmanul a refuzat să-i mai servească alcool. Un prieten de-al italianului, care i-a luat partea barmanului, a fost prima victimă. A fost lovit de italian și doar intervenția fiului său a împiedicat o situație mai gravă. „M-a lovit prin spate, am căzut jos... norocul meu că băiatul cel mare era acasă și l-a despărțit”, a declarat victima.

Când doi bărbați au încercat să-l calmeze pe italian, acesta a reacționat violent și i-a atacat cu un cuțit. Unul dintre ei a fost tăiat la abdomen, iar celălalt în picior. După incident, italianul a fugit de la fața locului, urcându-se la volan. În timpul urmăririi de către polițiști, acesta a pierdut controlul autoturismului și s-a izbit de un cap de pod, fiind proiectat pe câmp. Acolo a fost prins și reținut de autorități.

Testat cu etilotestul, italianul avea o alcoolemie de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, a fost testat pozitiv și pentru consum de substanțe psihoactive. Unul dintre bărbații răniți, în vârstă de 59 de ani, se află internat în spital cu răni grave.

Clemente Roberto a fost pus sub acuzare pentru tentativă de omor, iar procurorii cer arestarea sa preventivă.

 

 

Comments