ADS
ADS
ADS
O instituție publică din Botoșani angajează. Două posturi a scos la concurs
STIRI
Published on 20/08/2024

Direcția Servicii Publice din Botoșani a anunțat organizarea unui concurs pentru ocuparea a două posturi vacante pe perioadă nedeterminată, în cadrul Compartimentului pentru gestionarea câinilor fără stăpân de la Serviciul Intervenții Edilitare.

Primul post disponibil este pentru funcția de tehnician veterinar. Pentru a candida, sunt necesare studii medii finalizate cu diplomă de bacalaureat în domeniul veterinar sau un certificat de absolvire a unor cursuri cu profil veterinar. De asemenea, candidații trebuie să dețină cunoștințe de operare pe calculator, permis de conducere categoria B, și o recomandare de la ultima instituție de învățământ absolvită, în cazul absolvenților. Nu este necesară experiența anterioară.

Cel de-al doilea post scos la concurs este pentru un medic veterinar. Condițiile de eligibilitate includ studii universitare de licență în medicină veterinară, certificat de competență în operarea pe calculator, permis de conducere categoria B, și o recomandare de la ultima instituție de învățământ universitar absolvită, pentru absolvenți. La fel ca și în cazul postului de tehnician veterinar, nu se cere experiență.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor de înscriere este 30 august, urmând ca proba scrisă să aibă loc pe 11 septembrie, iar interviul pe 12 septembrie. De menționat că posturile au mai fost scoase la concurs anterior, însă nu au fost ocupate.

Comments