ADS
ADS
ADS
Noi detalii despre accidentul de la Baisa
STIRI
Published on 19/08/2024

Luni dimineață, o femeie din Botoșani a fost implicată într-un accident rutier în zona Baisa, pe drumul european E 58 Botoșani-Suceava, după ce un alt șofer a intrat pe contrasens. Femeia se deplasa dinspre Baisa spre Botoșani când, într-o curbă la stânga, a observat un autoturism venind din sens opus, care a pătruns brusc pe banda ei de mers. În încercarea de a evita o coliziune frontală, tânăra a virat brusc spre dreapta, pierzând controlul asupra mașinii. După ce a acroșat o autoutilitară aflată pe sensul opus, mașina s-a răsturnat în afara drumului.

Un echipaj de ambulanță și unul de poliție au sosit rapid la fața locului. Din fericire, botoșăneanca nu a suferit răni, însă este profund nemulțumită de manevra periculoasă a șoferului care a intrat pe contrasens, punându-i viața în pericol.

Femeia solicită acum Poliției să ia măsuri și să identifice șoferul vinovat. Ea a reușit să obțină imagini cu mașina care a provocat incidentul și cere sprijinul publicului pentru identificarea persoanei responsabile.

Comments