ADS
ADS
ADS
Italian reținut la Botoșani după un scandal de proporții și un accident produs la beție. A înjunghiat trei persoane
STIRI
Published on 19/08/2024

Un cetățean italian în vârstă de 36 de ani a fost reținut la Botoșani după ce a fost implicat într-un scandal de amploare și a provocat un accident rutier sub influența alcoolului și a drogurilor. Incidentul a avut loc în seara de 18 august, când bărbatul, aflat sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise, a avut un comportament agresiv.

În timp ce se afla în curtea unei locuințe din comuna Brăești, alături de alți trei bărbați, pe fondul unui conflict spontan, italianul i-a atacat pe aceștia, lovindu-i cu pumnii și cu un obiect tăietor. Victimele au suferit răni care au necesitat îngrijiri medicale.

După agresiune, bărbatul a urcat la volanul mașinii personale și a fugit de la locul incidentului. La scurt timp, a pierdut controlul autoturismului și s-a izbit de un cap de pod, producând doar pagube materiale. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar testul pentru substanțe psihoactive a confirmat prezența drogurilor în organism.

Bărbatul a fost transportat la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice, după care a fost reținut și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani. Acesta este cercetat sub acuzația de lovire sau alte violențe.

Comments